Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) verdronken na epileptische aanval

Toegevoegd: 14-10-2017, 21.04 uur
Het jongetje is verdronken na een epileptische aanval.
Het jongetje is verdronken na een epileptische aanval.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Het 13-jarige jongetje dat vanmiddag levenloos uit het water is gehaald in een zwembad in Goes is verdronken na een epileptische aanval. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.


Kort na 15.00 uur werd het jongetje levenloos uit het water gehaald. Er zijn twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plaatse geweest om te helpen bij de reanimatiepoging. De hulpverleners konden niets meer betekenen voor het jongetje.

In het zwembad is door de politie onderzoek gedaan. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat het jongetje vermoedelijk is verdronken na een epileptische aanval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (16-10-2017 om 21:08)
Onze zoon van net zou oud ongeveer kreeg viel diezelfde morgen flauw met soortgelijke klachten als epilepsie. Het bleek niets ernstigs te zijn. Het ongeval met deze jongen raakt mijn daarom zeer. Het had onze zoon kunnen zijn. Wens de ouders en nabestaanden ontzettend veel sterkte in dit smartelijk verlies.
Kees (15-10-2017 om 21:32)
te triest voor woorden, Sterkte voor de nabestaanden, vrienden en ook het zwembadpersoneel.
Terneuzenaar (15-10-2017 om 16:32)
Is daar geen badmeester/juf aanwezig die toezicht houdt? Het is triest dat deze jongen niet geholpen is. Ondanks dat het om een ziekte gaat, vindt ik het zwembad verwijtbaar, het zal je kind maar wezen.
Drica (15-10-2017 om 13:57)
Rust in vrede Bink! Hopelijk is je heengaan erg genoeg voor al die knappe koppen om te onderzoeken of de blauwe kleuren in de zwembaden plus de flikkering van het licht i het water netzo nadelig is als bepaalde Neonkleuren waar mensen met Epilepsie last van kunnen hebben. Sterkte aan de nabestaanden en omstaanders.
Vlissinger (15-10-2017 om 12:58)
Verschrikkelijk en nog zo jong ! Wens de Familie en vrienden veel sterkte toe voor de komende tijd.
ad (15-10-2017 om 09:15)
Ouders, familie én vrienden: Gecondoleerd én veel Sterkte de komende tijd om dit grote verlies te verwerken. Hulpverleners en omstanders jullie hebben jullie best gedaan, maar ook heel veel sterkte om deze vreselijke zwarte middag te verwerken... Een meelevende vader.
Cookie-instellingen beheren