Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 191 km

Slachtoffer Axel moet mogelijk been missen

Toegevoegd: 18-10-2017, 14.49 uur
De bestuurder van de personenauto belandde op de verkeerde weghelft.
De bestuurder van de personenauto belandde op de verkeerde weghelft.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Eén van de slachtoffers van het ongeluk vanochtend in Axel moet mogelijk een been missen. Dat meldt de politie.


Bij het ongeluk op de Langeweg (N258) botsten rond 07.45 uur een personenauto en een vrachtwagen met levensmiddelen frontaal op elkaar. Volgens de politie belandde een 18-jarige man uit Hulst met zijn personenauto op de verkeerde weghelft en kwam hij daar in botsing met een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Breda.

Door de klap raakten de beide bestuurders bekneld. Ze moesten door de brandweer uit hun voertuigen worden gehaald. De twee zijn vervolgens met spoed naar het Universitair Ziekenhuis in Gent gebracht. Het jongste slachtoffer moet mogelijk een been missen. Voor zover nu bekend heeft de vrachtwagenchauffeur een gecompliceerde enkelfractuur opgelopen.

Waardoor de Hulstenaar op de verkeerde weghelft belandde is nog niet duidelijk. De politie is vanochtend direct een uitgebreid sporenonderzoek gestart. De weg is nog dicht en dit zal volgens de politie naar verwachting nog tot het einde van de middag duren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (19-10-2017 om 16:21)
@Terneuzenaar; sorry maar ik zie hier echt geen dodenweg in, gewoon een rechte weg, overzichtelijk enz. Het licht niet aan de wegen dat er tegenwoordig zo veel ongelukken gebeuren, het licht echt aan de bestuurders! Kijk maar om je heen, je ziet het hele dagen, slordig rijgedrag, nonchalant enz enz. Als we niet in staat zijn om gewoon op een rechte weg te rijden dan moeten we stoppen met autorijden, zo makkelijk is het! Uitgezonderd als iemand onwel wordt want dan kun je er niets aan doen.
Terneuzenaar (19-10-2017 om 16:07)
Dit is een dodenweg, dat weet iedereen. Hoog tijd om nog voor het einde van het jaar barriers te plaatsen want wat de oorzaak ook mag zijn, dit frontaal kunnen botsen moet stoppen. Misschien een idee voor SBS, gevaarlijke wegen?
Anoniem (19-10-2017 om 10:55)
@Moeder Ik ken deze jongen en er is meer aan de hand dan alleen zijn been. Hij ligt op dit moment te vechten voor zijn leven in het ziekenhuis. Het is nog maar de vraag of hij het gaat redden. @antigsm Ga niet oordelen voor je weet wat er aan de hand is. Er kunnen meerdere redenen zijn waardoor dit gebeurd is. Hoeft niet perse te zeggen dat het gsm gebruik of inhalen is geweest..
ad (18-10-2017 om 21:23)
@willem, wat fijn dat je aan 't slachtoffer denkt. Bestuurder veel sterkte...
Moeder (18-10-2017 om 19:48)
Blijkbaar is het idd moeilijk om op de eigen weghelft te blijven... Heel veel sterkte voor de gewonden. Een been moeten missen is altijd nog beter als je hele leven verliezen...
AntiGSM (18-10-2017 om 19:44)
@willem; dit meen je toch niet serieus hoop ik?? Tegen dit soort weggebruikers kun je niets ondernemen en moet je ook niet willen. Ik vind het allemaal heel erg maar het zijn allemaal de gevolgen van bewust risico's nemen die ze niet kunnen overzien. De ervaring en het inzicht mist en dat in combinatie met afleiding/ en of inhalen op een moment dat het niet kan en dan zijn dit de gevolgen...... ALs je goed om je heen kijkt is er een compleet verval gaande op de Nederlandse wegen, niemand geeft fatsoenlijk richting aan, te weinig afstand, telefoon misbruik enz enz. En er wordt gewoon niet gehandhaafd, ja een enkele keer op snelheid maar dat is zeker niet het belangrijkste. Dat zouden ze beter eens IN de bebouwde kom doen in woonwijken.
Cookie-instellingen beheren