Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding met gewonden op Bontepolderstraat Sluiskil

Toegevoegd: 23-08-2006, 10.20 uur
Door: Politie Zeeland

SLUISKIL - Omstreeks 17.30 uur vanmiddag heeft een ongeval plaatsgevonden op de Oude Bontepolderstraat in Sluiskil.

Op de Oude Bontepolderstraat verleende een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen geen voorrang aan een personenauto die bestuurd werd door een 41-jarige Belgische vrouw uit Assenede.

De 51-jarige vrouw kon op eigen kracht uit haar auto komen, maar klaagde over pijn in de borst. De Belgische vrouw en haar schoonmoeder, een 67-jarige vrouw uit dezelfde woonplaats, zijn ook overgebracht naar het ziekenhuis met nek- en rugletsel. In de auto van de Belgische zaten ook nog drie kinderen, van 14, 13 en 11 jaar.

Zij zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar hadden gelukkig geen letsel opgelopen. Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren