Broer van overleden vrouw Hulst vermist

Toegevoegd: 14-11-2017, 12.45 uur

De politie heeft deze foto van de man vrijgegeven.
De politie heeft deze foto van de man vrijgegeven.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

HULST - Sinds zaterdag wordt de 75-jarige Remy Verdurmen uit Hulst vermist. Volgens omwonenden is de vermiste man de broer van de vrouw die gisteren levenloos werd aangetroffen in haar woning aan de Zandstraat. Politie-onderzoek heeft uitgewezen dat zij is overleden na een wanhoopsdaad.

Meneer Verdurmen is licht autistisch. De politie vermoedt dat hij in depressieve toestand zijn woning heeft verlaten. “Zeer waarschijnlijk is hij op zijn fiets vertrokken. Het gaat om een ouderwetse zwarte herenfiets met fietstassen. Een andere mogelijkheid is dat hij de bus heeft genomen”, aldus de politie.

De vermiste man is ongeveer 1.75 meter lang, heeft een slank postuur en loopt iets voorovergebogen. Hij heeft grijs, iets kalend haar en draagt een bril. Meestal heeft hij een geruit overhemd aan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-11-2017 om 21:56)
Ja Wim, laat ons hopen dat hij nog in leven is en boven water komt. Veel sterkte voor de overige familie en kennissen.
wim (14-11-2017 om 19:09)
Laten we hopen en wensen dat de man nog in leven is en gevonden mag worden