Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Toch niet gestoken bij vechtpartij Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 22-11-2017, 15.41 uur
Twee personen zijn opgepakt voor betrokkenheid bij de vechtpartij.
Twee personen zijn opgepakt voor betrokkenheid bij de vechtpartij.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Bij de vechtpartij maandagavond in Oud-Vossemeer is toch niet gestoken. Dat is de conclusie van de politie na aanvullend onderzoek.


Eerder meldde de politie dat in een café aan de Ring in het dorp een vechtpartij was ontstaan en dat hierbij een 19-jarige man uit Oud-Vossemeer was gestoken. Inmiddels is vastgesteld dat het slachtoffer niet is gestoken, maar op andere wijze gewond is geraakt.

De gewonde ging na de vechtpartij naar een woning aan de Marehoekstraat. Hij bleek ernstig letsel opgelopen te hebben maar was volgens de politie wel aanspreekbaar. Toen agenten bij het slachtoffer aankwamen, werden ze uitgescholden ernstig belemmerd bij de hulpverlening. Daarom werden twee mannen opgepakt.

Later werden nog eens twee arrestaties verricht. Deze mannen van 48 en 62 jaar oud uit Oud-Vossemeer zijn vastgezet omdat ze betrokken zouden zijn geweest bij de vechtpartij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (22-11-2017 om 18:10)
Zou oud en dan nog je verstand niet...