Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 86 km

Toyota tegen boom en op zijkant in sloot

Toegevoegd: 16-12-2017, 09.37 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een eenzijdig ongeluk op de Engelaarsdijk bij Poortvliet is zaterdagochtend iemand gewond geraakt.


Het slachtoffer raakte door onbekende oorzaak met zijn Toyota Aygo van de weg in de buurt van de kruising met de Noormansweg. De auto raakte een boom en belandde op zijn zijkant in de berm. Het ongeluk werd rond 07.45 uur gemeld. Direct werden naast de ambulancedienst ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is niet meer ingezet.

De automobilist is met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de personenauto geborgen. Het voertuig is total loss.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (16-12-2017 om 10:45)
Er rijd er tegenwoordig nog al eens eentje van de weg af, hoe zou dat toch komen teveel op de smartphone gekeken.....of zo iets, en als een zombie achter het stuur gewoon smartphone uit lezen door verzekering instantie, een geluk geen tegenliggers die op deze manier frontaal betrokken hadden kunnen worden met wie weet wat voor een gevolgen.
Cookie-instellingen beheren