Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Vrachtauto betrokken bij fataal ongeluk Ritthem

Toegevoegd: 20-12-2017, 13.41 uur
Een jongen van 3 en een meisje van 5 kwamen om het leven.
Een jongen van 3 en een meisje van 5 kwamen om het leven.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij het fatale ongeluk vorige week in Ritthem was mogelijk een vrachtwagen betrokken. Dat concludeert de politie na onderzoek. Men is nog op zoek naar de trucker.


Dinsdagochtend 12 december reed een moeder met haar twee jonge kinderen over de Sloeweg Noord. Ze schoot met haar voertuig door de middenberm en botste vervolgens op een tegenligger. Volgens de politie heeft haar auto voor de frontale botsing vermoedelijk ook de oplegger van een vrachtwagen geraakt.

“De auto zou deze aan de linkerzijde hebben geraakt en er zou schade zijn”, zo zegt de politie. Ondanks een getuigenoproep is de bestuurder van de vrachtwagen nog niet getraceerd. Daarom heeft de politie nu details vrijgegeven over de vrachtauto. “De oplegger had zeilen aan de zijkanten en aan de achterzijde van deze oplegger zaten twee lichtkleurige of aluminium deuren”, zo vertelt de politie.

Het onderzoek wordt voorlopig nog voortgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (20-12-2017 om 18:53)
ik denk dat het moeilijk zoeken wordt 90% van de vrachtwagens die daar rijden met zo'n combinatie zijn van buitenlandse afkomst
Simon (20-12-2017 om 17:50)
Ik hoop dat er dingen duidelijk worden.Ook voor nabestaanden. Dit leed is al zo erg. Zou de vrachtwagen door de tunnel gekomen zijn dan is er misschien beeld bij de tolpoortjes op dat tijdstip?
Jan rap (20-12-2017 om 16:30)
Van Keulen, Verbrugge , Volmer , Wielemaker , Pfauth , ford/cobelfred AUB allemaal kijken waar uw voertuigen zich bevonden die dag
Koos P. (20-12-2017 om 15:13)
Waarschijnlijk een Pool, Roemeen of Hongaar achter het stuur gezeten. Nou ga die dan maar eens achterhalen. Die lezen volgens mij geen Nederlands nieuws of politieberichten.
Peet (20-12-2017 om 14:59)
Tja dat word lastig er rijden daar bijna alleen maar oost-blok chauffeurs en die zie je nooit meer terug.. Enigste optie zou kunnen zijn het een Ford fabriek truck is die rijden daar ook veel maar ook daar rijden '' internationale'' goedkope chauffeurs dus dat word erg lastig en Nederlands praten ze ook niet dus dit artikel kunnen ze ook niet lezen !
Cookie-instellingen beheren