Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand voor binnenbrand in pand Nederstraat

Toegevoegd: 03-09-2006, 20.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In een pension aan de Nederstraat in Middelburg heeft zondagavond brand gewoed.

Deze was ontstaan in de keuken van één van de woningen in het complex. Om-dat er werd gemeld dat er nog mensen in het pand waren, werd opgeschaald naar "middelbrand".

Volgens de Officier Van Dienst is er één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer had rook ingeademd en ook had hij bluspoeder binnengekregen. Dit gebeur-de toen iemand met een poederblusser probeerde de brand te blussen.

Door de brand is rook- en brandschade onstaan. De brandweer heeft het pand geventilleerd door middel van een overdrukventilator.

De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg was ter plaatse met twee tankautospuiten (4530 en 4535) en een ladderwagen (4550). De politie hield omstanders op afstand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren