Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Alcohol in het spel bij ongeluk gloednieuwe auto

Toegevoegd: 13-01-2018, 11.13 uur
Op de teller van deze gloednieuwe auto stond nog geen 50 kilometer.
Op de teller van deze gloednieuwe auto stond nog geen 50 kilometer.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Bij het ongeluk op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek waarbij een gloednieuwe auto betrokken was, was volgens de politie vermoedelijk alcohol in het spel.


Het ongeluk gebeurde rond 20.10 uur aan het einde van de invoegstrook bij het viaduct ter hoogte van 's-Heerenhoek. Volgens de politie reed een 60-jarige man uit 's-Heer Arendskerke met zijn gloednieuwe Seat Arona achterop een 45-jarige man uit 's-Heerenhoek.

Volgens de politie was de achterste auto slechts een dag oud en stond er nog geen vijftig kilometer op de teller. De beide auto's raakten zwaar beschadigd. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide voertuigen geborgen.

Bij een ademtest bleek dat de bestuurder uit 's Heer Arendskerke vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. De man is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis heeft een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De uitslag van deze proef is over ongeveer twee weken bekend.

De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-1-2018 om 15:46)
Het is te hopen dat de man met de gloednieuwe Seat Arona deze al had verzekerd en dan wel all risk. Echter of hij de kosten terug krijgt is dan ook nog de vraag. De man was namelijk straalbezopen en het kan zijn dat de verzekering geen nieuwe auto aan hem vergoed. Of zelfs niets vergoed. In elk geval krijgt de man een doorverwijzing naar het CBR voor een cursus alcohol en verkeer á 954 euro plus de bekeuring en iets van 3 maanden rijontzegging
jan (13-1-2018 om 15:14)
Eigen schuld ik hoop dat je niks vergoed krijgt en alles zelf moet betalen , Alcohol in 't verkeer kan niet meer.
Mart (13-1-2018 om 14:59)
Eigen schuld dus. De verzekering mag niets, maar dan ook echt niets vergoeden aangezien hij te veel gedronken heeft. Lekker zelf de eigen schade betalen aan eigen nieuwe auto en van de auto waar hij op botste. Liefst nog met extra vergoeding voor tegenpartij, aangezien die een berg ellende krijgt door een ander zijn alcohol gebruik. Anders leert men het nooit!! Hoeveel doden vallen er niet in het verkeer door alcohol? En elk jaar de premie omhoog voor nette weggebruikers zou ook niet eerlijk zijn tegenover automobilisten die door het gebruik van te veel alcohol duizenden euro's schade rijden. Alles voor eigen rekening dus!!!
Kees (13-1-2018 om 14:28)
Mooi. Is meneer ook niet verzekerd.
ton (13-1-2018 om 11:59)
Eigenschuld, dikke...... je weet wel. Als hij onder invloed was betaald de verzekering niets uit, wordt een duur borreltje.
Erik mulder (13-1-2018 om 11:30)
Daaaaag auto.... Als de man inderdaad teveel heeft gedronken, géén uitkering van de verzekering, en nog een flinke boete er boven op. Dat zal hem leren.......
Cookie-instellingen beheren