Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ondersteboven naast Polredijk Veere

Toegevoegd: 10-02-2018, 01.38 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Een personenauto is vrijdagavond laat van de Polredijk tussen Vrouwenpolder en Veere gereden en ondersteboven in de bosschages tot stilstand gekomen.


Het ongeluk werd rond 23.25 uur gemeld als zijnde in de buurt van de Rijkebuurtweg. Hulpverleners troffen hier niets aan. Even later werd het autowrak alsnog gelokaliseerd in de buurt van jachthaven Oostwatering. De Suzuki Swift bleek in een bocht van de weg te zijn geraakt en via de berm de Polredijk af te zijn gereden.

De brandweer ging uit van een mogelijke beknelling en daarom rukten ook een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig uit. De bestuurder van de auto bleek echter niet vast te zitten en na onderzoek bleek hij bovendien ook niet eens letsel opgelopen te hebben. De man is hierop met de politie meegegaan.

Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland is ter plaatse gekomen om de auto te takelen. De Polredijk was ter plekke enige tijd volledig afgesloten. Rond 01.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750