Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Auto bijna te water N62 Borssele

Toegevoegd: 15-02-2018, 12.02 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Bij de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele is vanochtend iemand met zijn auto van de weg geraakt en half in het water beland.


De bestuurder kwam rond 09.50 uur vanaf het tolplein van de Westerscheldetunnel wilde vervolgens met zijn bedrijfsbusje direct de afslag naar Bossele nemen. Hier vloog hij door onbekende oorzaak uit de bocht.

De automobilist bleef ongedeerd maar zijn auto liep flink wat schade op. Het voertuig was met de voorzijde namelijk tegen een betonnen duiker gekomen die in de sloot lag. Hierdoor kwam één van de voorwielen scheef te staan. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld.

Vanwege het ongeluk was de afslag enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karma (15-2-2018 om 21:55)
@Rick Heb gelezen wat jij over jezelf af riep ! KARMA komt eraan !!!
jacob (15-2-2018 om 16:16)
Waarschijnlijk wordt deze bocht straks ook als onveilig aangeduid.
Rick (15-2-2018 om 14:50)
Verblind door de zon, even een belletje: staat de koffie klaar?, de bocht was te kort, gaspedaal bleef hangen, betonnen duiker had daar niet mogen zitten, ze moeten meer vangrails plaatsen, bla, bla, bla......... Hoe kan mij dat nou toch gebeuren; ik heb dat soort dingen niet, dat overkomt andere dommeriken......
Jokko van der Sneuk (15-2-2018 om 13:14)
het lijkt mij alweer een te hoge snelheid, jammer is dat deze auto's niet uitgelezen kunnen worden, net zoals bij vrachtwagens met een digitale tachograaf. let maar eens op bestelwagens op de snelweg, oerend gaan de meeste (duw) busjes om maar op tijd te komen , of om snel thuis te zijn na een dag werken...
AntiGSM (15-2-2018 om 12:16)
Weer een onbekende oorzaak???? Dit blijft maar doorgaan, ik denk dat er eens andere onderzoekmethodes moeten worden toegepast door de politie zodat het WEL bekende oorzaken worden. Hoeveel auto's rijden er deze maand weer naast de weg??
Cookie-instellingen beheren