Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Sluiskiltunnel uurtje dicht na ongeval letsel

Toegevoegd: 17-02-2018, 18.57 uur - Update: 18-02-2018, 11.50 uur
Sluiskiltunnel uurtje dicht na ongeval letsel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De Sluiskiltunnel (N62) is zaterdag aan het begin van de avond enige tijd afgesloten geweest vanwege een ongeval met letsel.


Door onbekende oorzaak begon rond 17.55 uur een personenauto in de tunnelbuis richting West-Zeeuws-Vlaanderen te slingeren. Het voertuig raakte vervolgens de tunnelwand. De ambulancedienst is ter plekke gekomen om zich over de bestuurder, een 20-jarige man uit IJzendijke, te ontfermen.

De bestuurder is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Zijn passagier bleef ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de tunnel gehaald. Volgens de politie was de auto total loss en bleek dat er nauwelijks profiel op de banden van het voertuig zat. 

Vanwege het ongeluk was tot 18.45 uur geen verkeer mogelijk in de noordbuis van de tunnel. Dit zorgde voor het nodige oponthoud omdat de brug Sluiskil, onderdeel van de omleidingsroute, tijdens de stremming werd geopend om de scheepvaart te laten passeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (18-2-2018 om 19:12)
Staat mooi in het verhaal dat er geen profiel op de banden van de auto zat. Maar op een droge weg (zoals in de tunnel) heeft dat geen enkele negatieve invloed op de bestuurbaarheid van een auto. Zal wel weer een andere oorzaak hebben maar dat vertellen ze meestal niet omdat ze bang zijn voor de gevolgen i.v.m de verzekering. Het wordt de hoogste tijd dat ze wat gaan doen aan de autoverzekeringen want ik vrees als dit zo door gaat met alle ongelukken van de laatste jaren dat dit onbetaalbaar gaat worden!
Johan (18-2-2018 om 17:36)
Van "nauwelijks profiel op de banden" ga je niet gelijk slingeren als je normaal rijdt,dus heeft hij waarschijnlijk wat anders zitten doen.
Cookie-instellingen beheren