Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie uitgescholden tijdens zoeken inbrekers

Toegevoegd: 17-02-2018, 22.34 uur
Politie uitgescholden tijdens zoeken inbrekers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NISSE - Tijdens het zoeken naar de daders van een inbraak in het Zuid-Bevelandse Nisse zijn zaterdagavond politieagenten uitgescholden.


Aan het begin van de avond werden twee in het donker geklede mannen betrapt tijdens een inbraak aan de Van der Poest Clementstraat in het dorp. Alle beschikbare agenten sprongen hierop direct in de auto in de hoop de daders te kunnen arresteren. Ook werd rond 20.30 uur een Burgernetbericht verspreid.

“Ter plekke hebben we hebben het dorp afgezet en zijn we gaan zoeken. Helaas werd dit niet door iedereen gewaardeerd. Een man vond het nodig om ons zonder reden uit te schelden en te vragen of we cowboytje aan het spelen waren. Stank voor dank?”, zo schrijft de politie op Facebook.

De daders zijn niet meer achterhaald. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (18-2-2018 om 02:13)
Dit is beschamend, is dit een Nederlandse inwoner van Nisse, dan hoop ik dat deze persoon door de inwoners aangesproken gaat worden. Respectloos voor de handhavers. Nu dus ook in Zeeland handhavers dwars zitten etc. Ik hoop dat de mannen een P.V. Hebben opgemaakt voor die persoon.
mister jol (18-2-2018 om 01:38)
Hij zou zelf wel als een cowboy aan het zuipen zijn geweest.
Franky (17-2-2018 om 23:34)
Ik zou hem als cadeau voor zijn fijne woorden een cowboy hoed en een klapperpistool geven. Lekker laten gaan deze droeftoeter.... Dat is hetzelfde (zelf meegemaakt) dat agenten (bikers) op de fiets door een voetgangersgebied fietsten en daarop de opmerking kregen dat zij het juiste voorbeeld moesten geven. Echter waren ze onderweg naar een onwelwording... Als je aan zulke mensen aandacht geeft maakt het je alleen maar kwaad, lekker laten doen zolang ze je niet beledigen.
Pieter (17-2-2018 om 22:55)
Een pluim voor de politie een Een schop voor de ...... voor de scheldende eikels.
Cookie-instellingen beheren