Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 13-03-2018, 16.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Looierssingel in Middelburg zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen rond 15.00 uur bij de kruising met het Armeniaans Schuitvlot een personenbusje en een bestelbusje met elkaar in botsing. Het personenbusje kwam in de bosjes tot stilstand.

De ambulancedienst heeft zich ontfermd over twee betrokkenen. De beide gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een man had een hoofdwond. Over de aard en de ernst van het letsel van de andere gewonde is niets bekend. In het personenbusje zat ook een hond. Iemand van een dierenpension heeft de viervoeter opgehaald.

De beide auto’s liepen schade op. Bergingsbedrijf Van Halst heeft de het personenbusje getakeld. De eigenaar van het andere busje heeft zelf transport gereden. Vanwege het ongeluk was enige tijd maar één rijbaan in gebruik. De politie leidde het verkeer om de beurt langs het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750