Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slingerende hardrijder N62 blijkt dronken

Toegevoegd: 24-03-2018, 07.31 uur
De bestuurder bleek ruim drie keer te veel alcohol te hebben gedronken.
De bestuurder bleek ruim drie keer te veel alcohol te hebben gedronken.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

AXEL - Naar aanleiding van een melding over opvallend weggedrag van een automobilist heeft de politie vannacht bij Axel iemand betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Volgens de politie kwam een melding binnen dat ter hoogte Axel een personenauto met hoge snelheid al slingerend over de Tractaatweg zou rijden. “Toevallig reden wij net in de buurt en wisten wij het voertuig, dat met een snelheid van boven de 180 kilometer per uur reed, in te halen en tot stoppen te dwingen”, zo vertelt de politie.

De bestuurder, een 37-jarige man uit Deerlijk (B), bleek ruim drie keer te veel alcohol te hebben gedronken. Hij blies namelijk 695 Ug/l.. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij heeft een bekeuring gekregen voor de snelheidsovertreding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-3-2018 om 14:03)
Hele goede actie, zo mogen er nog meer volgen!
ewoud (24-3-2018 om 08:22)
mooie actie van samenwerking tussen burger en poltie
Cookie-instellingen beheren