Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zonder rijbewijs veroorzaakt botsing

Toegevoegd: 25-04-2018, 12.48 uur
Meisje zonder rijbewijs veroorzaakt botsing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 17-jarig meisje heeft dinsdagmiddag in Terneuzen een ongeval veroorzaakt. Ze was niet in het bezit van een autorijbewijs.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 16.20 uur op de kruising van de Axelsestraat met de Verlengde van Steenbergenlaan. Er was sprake van een voorrangsfout en de beide personenauto's liepen forse schade op. De 17-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze mocht in de loop van de avond het bureau weer verlaten. Geen van de betrokkenen raakte gewond.

Een dag eerder gebeurde overigens op dezelfde locatie en op vrijwel hetzelfde tijdstip ook al een verkeersongeval. Toen was volgens de politie rond 16.10 uur sprake van een botsing tussen een auto en een duofiets. De twee personen die op de fiets zaten, een 72-jarige man en een 74-jarige vrouw, raakten gewond. De Terneuzenaren werden per ambulance afgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (25-4-2018 om 20:24)
@zeeuw Ja en ook alle schade laten betalen bij de tegenpartij !
chuckles (25-4-2018 om 18:50)
straf oke, maar ook ff hartig gesprekje met ouders/voogd
zeeuw (25-4-2018 om 17:17)
ze moeten haar zwaar straffen , pas met 25 of 30 jaar laten auto rijden
Cookie-instellingen beheren