Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veel hulpverleners bij reanimatie Koudekerke

Toegevoegd: 27-04-2018, 16.13 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Flink wat hulpverleners zijn vrijdagmiddag toegesneld nadat in de Intratuin Koudekerke iemand onwel was geworden.

De hulpdiensten werden rond 15.00 uur opgeroepen voor een melding van een reanimatie in het tuincentrum aan de Galgeweg. Omstanders en personeelsleden schoten te hulp. Ook kwamen meer dan tien professionele hulpverleners af op de melding.

Er kwamen twee politiewagens, een rapid responder van de ambulancedienst, een ambulanceteam en een first responderteam van de brandweer daadwerkelijk ter plekke. Later arriveerde ook nog een arts van de huisartsenpost. Over de huidige toestand van de patiënt is niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750