Vier aanhoudingen voor vernielen auto’s

Toegevoegd: 13-05-2018, 09.49 uur - Update: 13-05-2018, 12.09 uur

Vier aanhoudingen voor vernielen auto’s
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Afgelopen nacht zijn door de politie omstreeks 04.25 uur op de Heernisseweg in Goes vier jongemannen aangehouden ter zake de verdenking van openlijke geweldpleging. Het viertal zou aan meerdere auto’s vernielingen hebben aangericht.

De politie kreeg omstreeks 04.05 uur een melding dat een groepje fietsers een spoor van vernielingen zou hebben aangericht aan geparkeerde auto’s. Ze reden op dat moment over de Beatrixlaan. De melder was een van de gedupeerden en reed achter de vandalen aan. Twee bikers zijn direct vanaf de Grote Marktstraat richting de Beatrixlaan gereden.

Het viertal was het laatst gesignaleerd op de Leliestraat. Terwijl zij stil stonden op de Heernisseweg zagen ze vier fietsers uit een brandgang komen. Ze keken schichtig om zich heen. Ze werden staande gehouden. De melder herkende het viertal als zijnde de vandalen waarna ze zijn aangehouden. Het gaat om drie inwoners van Goes (17,17 en 18 jaar) en een 18-jarige man uit Nisse.

Er was een stoeptegel tegen de achterkant van de auto die geparkeerd stond op de Lewestraat gegooid. Daardoor was de lak en de lichtunit beschadigd. Verder werden nog vernielingen aan auto’s geconstateerd op de Zomerweg, het Groenedaal, de Schalklaan en de Vogelzangsweg.

Gedupeerden en getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kloetingse (15-5-2018 om 00:01)
Is er ook al officieel melding gemaakt dat die zelfde nacht ook de speeltuin in Kloetinge volledig is gesloopt? Dat is geen kattenkwaad meer. Dat is gewoon schandalig en onze toekomst. Triest.
Jan (13-5-2018 om 12:23)
Nu ben ik benieuwd wat die ouders zullen zeggen en doen .