Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ongeluk Middelburg per heli naar Rotterdam

Toegevoegd: 18-05-2018, 20.15 uur
De gewonde is per helikopter naar Rotterdam gebracht.
De gewonde is per helikopter naar Rotterdam gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De man die vrijdagmiddag zwaargewond raakte bij een verkeersongeluk in een woonwijk in Middelburg is per helikopter naar Rotterdam gebracht.


De man, een scooterrijder, kwam rond 15.45 uur op de kruising van de Spinhuisweg met de Torentrans in botsing met een personenauto. Hij belandde via de motorkap op het wegdek en liep verschillende verwondingen op.

De scooterrijder werd met spoed per ambulance naar Goes gebracht. De Amsterdamse traumahelikopter vloog even later ook naar het Goese ziekenhuis. Rond tien over zes is de helikopter daar opgestegen om de man naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam te vervoeren.

Het onderzoek naar de toedracht van het ernstige ongeluk loopt nog.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren