Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing Deltaweg Goes, één gewonde

Toegevoegd: 25-05-2018, 19.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een kop- staartbotsing op de Deltaweg bij Goes is vrijdagavond een man gewond geraakt. Het slachtoffer zat in een bestelbusje wat werd aangereden door een vrachtwagen.


Het ongeval vond rond 18.10 uur plaats tussen Goes en Wilhelminadorp. Bij het ongeluk waren drie voertuigen betrokken. Een chauffeur van een vrachtwagen botste achterop een bestelbus die vervolgens tegen een Duitse personenauto botste.

Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest. De bestuurder van het bestelbusje is behandeld in een ambulance en met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is nog niks bekend.

Het ongeluk zorgde voor een lange file omdat het verkeer maar over één rijbaan kon passeren. Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft het busje en de personenauto weggesleept. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren