Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Patiënt aan boord van rondvaartboot

Toegevoegd: 28-05-2018, 18.08 uur
De patiënt is uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd.
De patiënt is uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Flink wat hulpverleners zijn maandagmiddag te hulp geschoten toen aan boord van een rondvaartboot iemand dringend medische hulp nodig had.


De boot voer bij de Campweg in Sint Philipsland toen de melding rond 15.20 uur binnenkwam. Uiteindelijk meerde de boot af bij de brug over het Schelde-Rijnkanaal, aan de zijde van De Heen (Noord-Brabant).

De brandweer van Nieuw-Vossemeer bleek onvoldoende bezetting te hebben en daarom werd ook de post Steenbergen opgeroepen. Vanuit Bergen op Zoom kwam een hoogwerker ter plekke. De boot bevond zich achter een hek en omdat de Brabantse brandweer geen sleutel had, moest het slot kapot worden geknipt.

De patiënt is uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren