Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen rijdt achteruit de snelweg af

Toegevoegd: 26-06-2018, 20.08 uur
Het rijbewijs van de chauffeur is ter plaatse ingevorderd.
Het rijbewijs van de chauffeur is ter plaatse ingevorderd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De verkeerspolitie heeft vanmiddag bij Goes het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige vrachtwagenchauffeur die achteruit over de rijbaan reed.


Een agent reed met zijn opvallende politieauto op de aansluiting van de Deltaweg (A256) naar de Rijksweg A58 in de richting van Vlissingen toen hij opeens hard moest remmen voor de vrachtwagen die achteruit op de rijbaan reed. Ook achteropkomende auto’s moesten in de remmen. Vanwege het hoge riet in de bocht was de combinatie pas op het laatste moment te zien.

De politie heeft de combinatie gelijk meegenomen naar Lewedorp. De Roemeense chauffeur, die al meer dan tien jaar in Nederland woonachtig is, kon zijn rijbewijs gelijk inleveren. Hij verklaarde de weg kwijt te zijn en was bezig op zijn navigatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (26-6-2018 om 21:22)
Kan alleen maar zeggen: wat een idioot! Tjonge jonge....
Cookie-instellingen beheren