Gewonde na val van ladder Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 13-07-2018, 11.01 uur

De hulpdiensten in Wolphaartsdijk.
De hulpdiensten in Wolphaartsdijk.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - Bij een boerderij aan de Weeldijk in Wolphaartsdijk is gistermorgen iemand gewond geraakt. Er werd een traumahelikopter opgeroepen.

Rond 11.25 uur was men bezig met het ophangen van een uilenkast toen de ladder omviel. Het slachtoffer viel op de grond en raakte gewond. Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest. Ook een traumahelikopter rukte uit maar is niet meer ter plekke geweest.

De gewonde is volgens de politie voor controle naar het ziekenhuis gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RAL Zwemer (15-7-2018 om 16:29)
Onzin. Ga een cursus volgen ,het is helemaal niet verboden.( er zijn wel regels voor ) En de arbeidsinspectie geeft er niets om als het een prive persoon is die thuis aan het klussen is.
Jan de filatroop (15-7-2018 om 00:53)
Een ladder is niet om op te werken!sterker nog dit is verboden en de arbeids inspectie deelt hier hoge boetes voor uit..