Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (34) vast voor stalken ex-partner

Toegevoegd: 17-07-2018, 14.12 uur
Man (34) vast voor stalken ex-partner
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag een 34-jarige man op heterdaad aangehouden toen hij zijn ex-partner aan het stalken was.


De man was naar de woning van de vrouw gegaan en kon door de politie worden betrapt. De man, een Vlissinger, werd aangehouden. De man is in verzekering gesteld en zit nog vast.

Volgens de politie heeft de vrouw aangifte tegen de man gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JaJa (17-7-2018 om 14:52)
Jaja en toch is ze op die man gevallen... Begrijp werkelijk waar niks van vrouwen tegenwoordig is alles saai en spannende mannen zijn stoer tot ze er achter komen van hé shit dit is niet cool.. Maar dan zitten ze al in de shit met kinderen vaak drugs en problemen.. Goede mannen met een baan en fatsoen willen ze echt niet gewoon, onbegrijpelijk...Die man is fout maar die vrouw is ook dom....Ik heb een buurmeisje die met foute gast gaat en drugs en troep terwijl die nog kinderen heeft bij andere meid en nog meer dushi's heeft en dat vinden de meiden stoer tegenwoordig, hoe fouter hoe beter ! Succes dames, wie het laatst lacht lacht het best ! Triest !
Cookie-instellingen beheren