Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Souburger nacht in cel na belediging op Facebook

Toegevoegd: 18-07-2018, 09.40 uur
Souburger nacht in cel na belediging op Facebook
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een inwoner van Oost-Souburg is dinsdagavond aangehouden vanwege een digitale belediging aan het adres van een plaatsgenoot.


De politie hield de man rond 21.00 uur aan in diens woning aan de Stuart Makkerstraat. Hij zou een plaatsgenoot hebben beledigd via een openbaar bericht op Facebook. Het slachtoffer deed aangifte. Van de verdachte zijn een computer en een telefoon in beslag genomen.

De man zit nog vast in een politiecellencomplex en wordt vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-7-2018 om 12:37)
Wel stoer hoor van de politie dat ze hier op ingaan ,of ze niets beter hebben te doen maar het een makkelijke vangst voor ze natuurlijk. Hopen dat de gene ook eerlijk is die aangifte heeft gedaan want dit gebeurt niet uit het niets .het is wel een persoon zonder kloten althans de aangever !!!!
wesley (18-7-2018 om 12:30)
Het moet niet gekker worden!
Patty Theuns (18-7-2018 om 12:28)
Nou gaan er wel meer volgen denk ik want hoe er vaak respectloos wordt omgegaan met andere mensen die een andere mening hebben is normaal op fb
Cookie-instellingen beheren