Dode in flat is man (36), doodsoorzaak nog onbekend

Toegevoegd: 18-07-2018, 09.59 uur

Rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan.
Rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het is nog altijd niet duidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen die vannacht levenloos werd aangetroffen in een flat in Middelburg. Wel is duidelijk dat het gaat om een 36-jarige man uit de gemeente Goes.

Het slachtoffer werd rond 03.15 uur ontdekt op de de galerij van de bovenste etage van één van de flats aan de Driewegenhof. Er werden twee ambulanceteams ingezet maar een reanimatiepoging mocht niet baten. De eveneens opgeroepen hoogwerker en traumahelikopter werden niet meer ingezet.

De politie zette in eerste instantie het trappenhuis van de flat af maar later was alleen een deel van de galerij ontoegankelijk. Er werden zeilen gespannen om het zicht op het slachtoffer te ontnemen. Binnen het afgezette deel van de flat waren verschillende bloedvegen te zien, onder meer bij één van de voordeuren. De afdeling Forensische Opsporing was met twee bussen ter plaatse. Rechercheurs in witte overalls deden sporenonderzoek.

Volgens de politie was de man eerder op de avond samen met twee andere mannen in een woning. Zij worden door de politie als getuige gehoord. Hoe de man om het leven is gekomen, is nog altijd niet duidelijk. "We onderzoeken meerdere scenario's", aldus de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750