Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Pendeldienst tijdens Rescue Vlissingen

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.22 uur
De editie in 2016 werd bezocht door ruim 80.000 bezoekers.
De editie in 2016 werd bezocht door ruim 80.000 bezoekers.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Wie op woensdag 15 augustus naar Rescue Vlissingen komt, kan gebruik maken van een pendeldienst. De organisatie van het evenement en busvervoerder Connexxion hebben hierover overeenstemming bereikt.


Volgens de organisatie blijft het advies om met de fiets te komen van kracht, maar is zij zich er ook van bewust dat dit niet voor iedereen een optie is. "Er worden verschillende fietsparkeerplaatsen ingericht maar er worden ook enkele duizenden auto’s in de stad verwacht. Bij voorgaande edities bleek het altijd een probleem te zijn om een parkeerplek in de buurt van de boulevard te vinden. We hopen met de nieuwe Parkeer&Pendel-regeling te voorzien in voldoende parkeergelegenheid", zo vertelt Dennis Castel van Rescue Vlissingen.

Bij de Veerhavenweg zal op het oude PSD-terrein een tijdelijk parkeerterrein worden ingericht. Parkeren is hier gratis. De pendeldienst richting het centrum van Vlissingen vertrekt vanaf de voorzijde van het NS-station. Iedere 10 minuten vertrekt daar de pendelbus. Een retourticket voor de busdienst kost 4 euro voor iedereen van 12 jaar of ouder. Op dit kaartje kunnen maximaal 3 kinderen tot 12 jaar gratis mee reizen. Kinderen van 0 tot 4 jaar reizen altijd gratis. Bij de pendelbus kan contant, per pin of met OV-chipkaart betaald worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750