Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Scooterrijdster gewond bij botsing met auto

Toegevoegd: 10-08-2018, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Walcherseweg in Middelburg is vrijdagochtend een scooterrijdster gewond geraakt bij een botsing met een auto.


De vrouw reed rond 10.00 uur vanuit Middelburg richting Grijpskerke over het (brom)fietspad toen ze net buiten de bebouwde kom van Middelburg werd aangereden door een automobilist die vanaf de andere kant naderde. De automobilist wilde vanaf de hoofdrijbaan rechts afslaan richting een erf, maar zag daarbij de scooterrijdster over het hoofd.

De vrouw kwam door de klap ten val. Ze belandde op het wegdek van het fietspad. Haar scooter belandde in een droge sloot. De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd en rond 10.25 uur is zij met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd. Hij moest een blaastest ondergaan maar had niet gedronken.

De man mocht na het afleggen van een verklaring zijn weg weer vervolgen. Zijn twee maanden oude Renault zal hij echter wel even naar een schadeherstelbedrijf moeten brengen. De scooter is op het erf gestald.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (11-8-2018 om 09:30)
Sukkel had haar wel dood kunnen rijden. Ogen in zijn zak? Bah bah. Beterschap voor de vrouw.
Cookie-instellingen beheren