Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij aanrijding Arnemuiden

Toegevoegd: 19-08-2018, 12.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een ongeval in Arnemuiden is vanmorgen een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Om 11.20 uur ontstond er op het fietspad langs de Muidenweg ter hoogte van de Soelekerkeplaat een aanrijding tussen een auto en een fietser. Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de gewonde fietser heeft behandeld aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
onveilige locatie (20-8-2018 om 13:03)
Zeer onveilige plek daar. Ik heb er tijden een aantal keer per week langs gereden op de fiets. Maar ben ook wel eens bijna voor mijn sokken gereden. Met als gevolg een stel scheldende mensen in de auto. Terwijl het volgens mij toch overduidelijk is dat je daar als auto voorrang moet verlenen.
Jokko van der Sneuk (20-8-2018 om 08:22)
verkeers tip van Jokko zeker voor de jongeren... Voorrang dat krijg je, dat dat NEEM je dus niet.. kwestie van aanpassen en opletten... want als je het niet krijgt, kan het wel eens raak zijn..