Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 24-08-2018, 20.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval vond rond 15.15 uur plaats op de Sloeweg in de richting van Vlissingen. Een vrouw reed door nog onbekende oorzaak op haar voorganger. De schade aan de voertuigen viel mee, toch werden beide bestuurders voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de voertuigen naar een nabij gelegen tankstation gereden zodat de weg weer snel vrij was.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (25-8-2018 om 09:49)
altijd opletten , dat begint al op de A58 waar het 70 bord gewoon 500 meter terug geplaatst moet worden...richting Middelburg VOOR DE BOCHT DUS !! ook daar vele ongevallen, ivm drukte, (file) voor spoor en/of brug omhoog wanneer worden die ambtenaartjes nu eens wakker ??? bellen hielp niet, dat weet ik uit eigen ervaring... net zoals de nieuwe afslag Goes zuid waar OOK de vermelding ADRZ of symbool (H) van hospitaal ontbreekt en de toeristen/onbekenden maar zoeken..
Cookie-instellingen beheren