Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk N286 Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 22-09-2018, 21.02 uur - Update: 22-09-2018, 21.25 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Op de Stavenisseweg (N286) in Sint-Maartensdijk is zaterdagavond iemand gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.


De bestuurder van een personenauto raakte door onbekende oorzaak omstreeks 19.10 uur van de weg. Het voertuig reed tegen een lantaarnpaa en schoot vervolgens een dijk af en belandde op een akker. De brandweer werd opgeroepen maar het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten.

Naast de brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plekke. Het traumateam heeft zich samen met de ambulancedienst over de gewonde ontfermd. Het slachtoffer is zonder spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niet bekend.

Bergingsbedrijf Van Eijck kwam rond 21.20 uur ter plekke om de auto te takelen. De gemeente Tholen is geïnformeerd over de beschadigde (en door de klap uitgevallen) lantaarnpaal.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren