Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij ongeval N57 Serooskerke

Toegevoegd: 24-09-2018, 16.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Bij een ongeval op de N57 ter hoogte van Serooskerke(W) is vanmiddag één persoon gewond geraakt.


Even voor 15.00 uur botsten drie personenauto’s door nog onbekende oorzaak op elkaar op de rijbaan vanaf Middelburg richting Serooskerke. Eén van de bestuurders raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft twee voertuigen weggesleept. De voorste auto kon zijn weg vervolgen. Het verkeer is tijdens de afhandeling van het incident over één rijstrook geleid. Dit zorgde voor een korte file is beide richtingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (24-9-2018 om 21:20)
Soms valt het daar inderdaad niet op dat er een aantal auto's stilstaan, voor je het weet zit je er bovenop. Zou het kunnen dat er een soort tunnel effect ontstaat door een bepaalde lichtval? Op de snelweg kun je dit ook goed hebben, opeens staat er een file voor je en zeker als er geen gevarenlichten aan staan. Er gebeuren daar regelmatig kop staart botsingen dus zal er ook een oorzaak zijn.
Arthur (24-9-2018 om 19:30)
Ik reed hier vanmiddag vanuit werk langs, in het vervolg remafstand houden en opletten. Het was goed weer maar mensen zijn vaak met andere dingen bezig.
Cookie-instellingen beheren