Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 28-09-2018, 20.26 uur
Automobilist rijdt door na ongeval Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een botsing woensdagavond in Terneuzen. De veroorzaker is zonder zich bekend te maken doorgereden.


Het slachtoffer reed omstreeks 20.15 uur in haar personenauto over de Axelsestraat. Bij de verkeerslichten op de kruising Axelsestraat/Zuidlandstraat bemerkt de vrouw dat een andere personenauto met hoge snelheid van achteren nadert. Op het moment dat zij linksaf de Zuidlandstraat inrijdt, haalt het andere voertuig ineens in en raakt daarbij de personenauto van het slachtoffer.

De verdachte vervolgt zijn weg zonder te stoppen richting de Oude Vaart. Het slachtoffer weet te vertellen dat het vermoedelijk om een blauwe/zwarte Audi A3 gaat. Ook deze auto heeft schade opgelopen. Het vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (28-9-2018 om 23:04)
Wat ben je toch een watje als je na een aanrijding doorrijd of je moet niet op de hoogte zijn van de nederlandse normen en waarden dat kan natuurlijk ook.
Cookie-instellingen beheren