Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Franse bestelbus vast bij ingang garage

Toegevoegd: 07-10-2018, 20.33 uur
De motor van de auto wilde ook niet meer starten.
De motor van de auto wilde ook niet meer starten.
© Foto: Peter Buteijn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De bestuurder van een bestelbus met Franse kentekenplaten heeft zich zondagavond in de nesten gewerkt in Vlissingen. De auto kwam daar vast te zitten bij de ingang van parkeergarage Fonteyne.


Volgens de Vlissingse wijkagenten werd nog een poging gedaan om de bestelbus vrij te krijgen door de banden iets te laten leeglopen maar tot overmaat van ramp bleek inmiddels de motor niet meer te willen starten. Daarom werd een bergingsbedrijf opgeroepen naar de ondergrondse parkeergarage aan de Spuistraat.

Hoe groot de ontstane schade is, is niet geheel duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (8-10-2018 om 02:15)
Ja want in Frankrijk zijn de parkeergarages dan ook veeeel hoger, of betrof t een, al dan niet buitenlandse, idioot - slim kun je m moeilijk noemen - die zich daar vastzette? Bus lijkt me tamelijk onschuldig ..
Cookie-instellingen beheren