Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 83 km

Lijnbus Sint-Annaland uit sloot getakeld

Toegevoegd: 01-11-2018, 20.47 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Bij de Joanna Mariapolder (N658) in Sint-Annaland is vanavond de harmonicabus geborgen die daar eerder vandaag in een sloot belandde.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur tussen de t-splitsing met de Priestermeetweg en de kruising met de Kleine Dijk en de Oude Zeedijk (N658). De Connexxionbus kwam uit de richting van Oud-Vossemeer en reed richting Sint-Annaland. Net na een bocht raakte de bus door onbekende oorzaak in de berm om vervolgens in de sloot te eindigen.

Op het moment van het ongeluk zaten onder meer scholieren in de bus. Eén van hen raakte lichtgewond maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De passagiers zijn overgestapt op een andere bus die naar de ongevalslocatie was gekomen.

Na het ongeluk werd de weg volledig afgesloten. Bergingsbedrijf Van Eijck startte rond 18.00 uur met het takelen van de bus. Twee uur later stond het gevaarte weer met zijn wielen op de weg. De lijnbus is rond 20.30 uur onder begeleiding van het bergingsbedrijf vertrokken.

Bekijk ook het videoverslag van vanmiddag:

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-11-2018 om 07:03)
Gelukkig zeer goed afgelopen,dat is ook geen drukke weg,zo je foto ziet zou je denken dat na de bocht de bus recht door gereden is
Chiel (2-11-2018 om 02:25)
Dat is eens een berging en zonder schade weer gewoon verder
Cookie-instellingen beheren