Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Auto tegen boom Geersdijk, flinke ravage

Toegevoegd: 04-11-2018, 01.45 uur
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - Een man is zaterdagavond laat in Geersdijk met zijn auto tegen een boom gereden. Er ontstond een flinke ravage. Mogelijk had de automobilist gedronken.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde op de Stekeldijk en werd rond 23.55 uur gemeld. Door de klap raakte één portier van de passagierszijde volledig los van de auto. Ook verloor de Seat Leon een wiel. Het voertuig kwam aan de andere zijde van de weg in de berm tot stilstand en reed net niet van de dijk naar beneden.

Omwonenden attendeerden andere weggebruikers op het autowrak in afwachting van de komst van de politie. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar toen dit arriveerde was de automobilist al vertrokken. Even later kon hij echter door de politie worden getraceerd en is hij alsnog onderzocht door de ambulancedienst. De man raakte lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de man wel meegenomen naar het bureau omdat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol achter het stuur heeft gezeten. De weg was ter plekke enige tijd dicht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. Rond 01.20 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (4-11-2018 om 12:58)
Kijk, zo moet dat, lekker bezopen in de auto kruipen en op een boom knallen. Gewoon niet leren van vorige week en lekker stoer lopen doen. Rijbewijs afnemen, 10 jaarniet rijden, mafkees!
Hans (4-11-2018 om 12:27)
Vreemd dat deze idioot er met n cursus vanaf komt. Deze keer geen andere slachtoffers te betreuren.Voor lange tijd achter slot en grendel zulke figuren
AntiGSM (4-11-2018 om 10:13)
Als hij teveel gedronken heeft dan is dit een goede les: de verzekering betaald NIKS! Is trouwens ook zo bij smartphone gebruik alleen is dit (helaas) moeilijk te bewijzen. Drank en smartphones zijn net zo gevaarlijk in het verkeer.
Pooltje (4-11-2018 om 08:05)
Vind het niet gek dat dit soort ongelukken gebeuren als je ziet hoe gevaarlijk ze rijden, ook daar bij kortgene. Zelfs als je er loopt rijden ze rakelings langs je heen. Zijn niet goed bij hun hoofd. Dus niet gek al die ongelukken die gebeuren.
Cookie-instellingen beheren