Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Negen bestuurders rijden met drugs op

Toegevoegd: 11-11-2018, 10.16 uur
Negen bestuurders rijden met drugs op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De afgelopen dagen zijn er tijdens reguliere surveillance controles van de politie in het Oosterscheldebekken diverse bestuurders betrapt op rijden onder invloed.


Sinds donderdagochtend 06.00 uur zijn volgens het politieteam negen bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs, waarvan sommigen ook alcohol genuttigd bleken te hebben. Bij al deze bestuurders is op het bureau een bloedtest afgenomen door een arts. In afwachting van de uitslag, welke enkele weken op zich kan laten wachten, hebben zij een rijverbod van 24 uur gekregen.

Tevens zijn vier bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol, waarvan drie bestuurders zoveel gedronken hadden dat zij hun rijbewijs moesten inleveren. De officier van justitie zal binnen tien dagen een beslissing nemen over hun rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-11-2018 om 13:39)
Drank drugs EN smartphones, de belangrijkste 3 moordenaars in het verkeer! Voor smartphones de wet aanpassen, geen geneuzel met boetes maar direct rijbewijzen invorderen!
JHM Allemekinders (11-11-2018 om 16:32)
Vorige week een ernstig ongeluk in Goes, 2 dodelijke slachtoffers. Hebben we daar dan niks van geleerd?
Michelle (11-11-2018 om 16:23)
Alle bestuurders voorlopig voor een jaar hun rijbewijs inleveren!
Koos P. (11-11-2018 om 10:32)
Dit moeten ze veel harder aanpakken. Rijden met drugs of drank? Meteen je rijbewijs laten vernietigen! Anders leren ze het nooit.
Cookie-instellingen beheren