Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Negen bestuurders rijden met drugs op

Toegevoegd: 11-11-2018, 10.16 uur
Negen bestuurders rijden met drugs op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De afgelopen dagen zijn er tijdens reguliere surveillance controles van de politie in het Oosterscheldebekken diverse bestuurders betrapt op rijden onder invloed.


Sinds donderdagochtend 06.00 uur zijn volgens het politieteam negen bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs, waarvan sommigen ook alcohol genuttigd bleken te hebben. Bij al deze bestuurders is op het bureau een bloedtest afgenomen door een arts. In afwachting van de uitslag, welke enkele weken op zich kan laten wachten, hebben zij een rijverbod van 24 uur gekregen.

Tevens zijn vier bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol, waarvan drie bestuurders zoveel gedronken hadden dat zij hun rijbewijs moesten inleveren. De officier van justitie zal binnen tien dagen een beslissing nemen over hun rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elsbeth (15-11-2018 om 19:17)
Als ik s avonds voor het naar bed gaan paar druppeltjes wietolie slik om beter te slapen ben ik ook strafbaar hoewel dat s morgens helemaal uitgewerkt is!!
Vd Burg (12-11-2018 om 17:24)
Gelukkig maar dat je niet echt de burgemeester van Wolphaartsdijk bent zeg.
Anti (12-11-2018 om 17:24)
Gebruikers zijn egoïstisch, scoren is wat ze willen zonder de realiteit te overzien. Wie gebruikt heeft bloed aan zijn handen. Zero tolerance beleid zal werken!
Nacht-Apotheker van Wolphaartsdijk (12-11-2018 om 17:05)
Bovendien kan de Dräger 3000 test (Standaard bij de politie) geen benzo's constateren. Deze Benzodiazepines worden door maar liefst 1.7Miljoen nederlanders geslikt op advies (Of zonder) van de huisarts. Het is vreemd dat niet wordt getest op dit middel, dat méér wordt gebruikt dan cannabis. (versuffing, verminderde coördinatie, ontremming)
Burgemeester van Wolphaartsdijk (12-11-2018 om 16:45)
Met drank niet verder mogen rijden kan ik 100% inkomen. THC ook nog wel. Maar met oppeppende middelen (Coca/Ampheta) niet meer mogen rijden vindt ik zo'n slap ge-ouwehoer. Maargoed dat blijft toch een eindeloze discussie als u, het mij vraagt. Bovendien maar 1 rood streepje positief, de beste man of vrouw had zeker een slechte avond?
Vd Burg (12-11-2018 om 16:15)
JHM Allemekinders: Verslaafden denken alleen aan zichzelf.
Cookie-instellingen beheren