Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond bij Serooskerke

Toegevoegd: 23-11-2018, 16.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Een fietser is vanmiddag bij Serooskerke (W) ernstig gewond geraakt. Er is een traumahelikopter ingezet.


Het ongeval vond rond 14.40 uur plaats op de kruising van de Boshoekweg met de Huismanweg. Een automobilist van een personenauto kwam hier in botsing met een fietser. Deze kwam ten val en raakte gewond. Er zijn twee ambulance ter plaatse geweest om de gewonde man te behandelen.

Rond 15.00 uur werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde naast de N57 bij Vrouwenpolder. De arts van de helikopter heeft ter plaatse assistentie verleend. Daarna is de gewonde met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder nog niks bekend gemaakt, de politie gaat uit van ernstig letsel.

Ter plaatse is er door de verkeerspolitie kort onderzoek gedaan op de Boshoekweg. Daarna kon de auto worden weggereden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750