Ernstig verkeersongeluk Serooskerke (W)

Toegevoegd: 10-12-2018, 19.23 uur - Update: 10-12-2018, 19.42 uur

Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een verkeersongeval in Serooskerke op Walcheren is maandagavond een oudere man ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op de kruising van de Gapingseweg en de Kadetweg. Er was volgens de politie sprake van een botsing tussen een scooter en een personenauto. Het slachtoffer reed op de scooter en kwam door de botsing ten val. Diverse passanten schoten te hulp en er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter landde op een grasveld naast het Texaco-tankstation. In de tussentijd zette de politie samen met een weginspecteur van Rijkswaterstaat de weg af. Rond 18.50 uur is de gewonde met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Even later is ook de traumahelikopter weer vertrokken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (11-12-2018 om 09:17)
Ik geef niemand de schuld!! maar er gebeuren wel erg VEEL ongelukken met de zwakkere weggebruikers.Die altijd het slachtoffer is. De verkeerswijsneuzen moeten daar maar eens goed naar gaan kijken. Als automobilist en fietser zie ik vele die lak aan de verkeersregels hebben. Verder is hun voertuig niet altijd in orde. En veel wegen en vooral rotondes en kruispunten zijn voor vele een probleem. Dus ik wijs niet naar een bepaalde weggebruiker aan van welke leeftijd deze ook is.