Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Lichtgewonde en schade bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 11-12-2018, 18.27 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) in Middelburg is dinsdagavond iemand lichtgewond geraakt. Ook ontstond er materiële schade.


Het ongeluk gebeurde rond 17.40 uur bij de verkeerslichten op de kruising met de Poelendaeleweg - Vlissingsesingel - Poelendaelesingel. Drie personenauto's kwamen hier in botsing toen ze richting het centrum van de stad reden, vermoedelijk toen moest worden afgeremd voor de stoplichten.

Een ambulanceteam was snel ter plekke en stopte op de andere rijbaan. De betrokkenen zijn ter plekke nagekeken. Eén persoon is in de ambulance behandeld maar geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis. Wel moesten twee van de drie auto's worden getakeld. Kuzee heeft de beide wagens afgesleept.

De politie leidde het verkeer over de overgebleven rijstroken.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren