Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

659 Euro boete voor dronken automobiliste

Toegevoegd: 15-12-2018, 08.18 uur
659 Euro boete voor dronken automobiliste
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie in Zeeuws-Vlaanderen heeft vannacht een vrouw betrapt die onder invloed van alcohol reed. Ze kreeg een forse boete opgelegd.


De vrouw, een 'ervaren' bestuurster blies op het ademanalyse-apparaat van de politie een waarde van 560 U/gl. Voor haar is de limiet van 220 U/gl van toepassing dus ze had ruim 2,5 keer meer alcohol gedronken dan is toegestaan.

Volgens de politie moet de vrouw een boete betalen van 659 euro. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (15-12-2018 om 14:48)
Volledig mee eens Raya.
Kees (15-12-2018 om 14:11)
De straffen moeten echt omhoog 659 euro aftikken is niet hoog genoeg. Ik hoop dat er ook een cursus alcohol en verkeer standaard aan vast zit die iets van 1800 euro kost en een paar verplichte dagdelen. Maar daarnaast vind ik dat het rijbewijs zeker 5 jaar door de versnipperaar kan waarna de vrouw weer kan gaan lessen. Dus niet terug geven na 5 jaar
raya (15-12-2018 om 11:53)
Is nog 10000 euro te weinig en haar rijbewijs hadden ze moeten versnipperen en na 10 jaar mag ze weer eens proberen ter rijden na rijlessen te hebben gevolgd en natuurlijk een examen. En als straf in die 10 jaar vrijwilligerswerk doen waar ze de verkeersslachtoffers helpen die de dupe zijn geworden omdat iemand zo nodig met drank op achter het stuur moest gaan zitten. En als het kwartje valt ook op scholen een lezing houden over alcohol in het verkeer.
Marcel (15-12-2018 om 10:53)
Je neemt toch wel risico's. Ik neem aan dat de vrouw een jaartje mag gaan fietsen? Of is het cashen en de rest zien we later wel weer, nadat ze iemand heeft dood gereden.
Jan (15-12-2018 om 09:47)
Nog steeds een schijt bedrag vergeleken met 1 jointje de avond van te voren. En dat rijverbod dan? Of deze mocht gelijk maar door rijden!!? Misschien kon ze nog wel iemand dood rijden hé! Net als dat ze bij alcohol niet aan de rijstijl iets zien maar bij een jointje wel!? Een grote leugen die politie die lopen enkel maar voor de big pharma, las z'n stuk gisteren iets met follow the money, jaja, wie zijn nou de echte criminelen en wat is nou echt drugs!?!!? Lopen enkel maar voor de roverheid hebben niks meer met de mensen op straat van doen, vandaar ook ze nog maar zeldzaam uit de regio komen, zijn geen mensen daar meer. Hersendood politie systeem!!!!
Cookie-instellingen beheren