Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 42 km

Schade bij ongeluk in Kapelle

Toegevoegd: 22-12-2018, 05.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een ongeval op de Middenweg in Kapelle is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bestelauto beschadigd geraakt.


Rond 02.35 uur werd er melding gemaakt van het ongeluk dat plaats vond ter hoogte van het Fleerbossewegje. Ter plaatse werd een beschadigde bestelauto aangetroffen. Vermoedelijk is de automobilist waarmee het busje in botsing was gekomen doorgereden.

Een half uur na de melding van het ongeluk werd er ook een ambulance opgeroepen. Deze heeft één persoon gecontroleerd op eventuele verwondingen. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plaats gekomen om de beschadigde auto weg te slepen. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren