Weerbericht:
Vanochtend langs de kust stormachtig met kans op zware windstoten
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vuilnisauto belandt naast N256 Kortgene

Toegevoegd: 24-12-2018, 09.27 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Bij de 1e Deltaweg (N256) in Kortgene is maandagochtend een vuilniswagen van de gemeente Vlissingen van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen.

Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk gebeurde rond 08.25 uur tussen de brug Kats en Kortgene. Er werd een ambulanceteam ter plekke gestuurd om de chauffeur van de vrachtwagen te onderzoeken. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor controle.

Bergingsbedrijf Kuzee is met twee truckbergingsvoertuigen ter plekke om de vrachtauto, welke vol zit met ingezameld oud papier en karton, te bergen. Het verkeer kan vooralsnog gewoon passeren.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-12-2018 om 18:32)
Rechte weg dan moet die chauffeur toch wel iets overkomen zijn