Traumahelikopter voor incident Vlissingen

Toegevoegd: 08-01-2019, 16.52 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In verband met een medische noodsituatie in Vlissingen is vanmiddag een traumahelikopter naar Arnemuiden gevlogen voor een rendez-vous.

Twee ambulanceteams werden rond 15.30 uur enkele minuten na elkaar met spoed naar een supermarkt aan de Papegaaienburg in Vlissingen gestuurd. Rond 15.50 uur werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze kwam niet naar Vlissingen maar vloog naar de Oude Rijksweg bij Arnemuiden waar het traumateam werd opgewacht door het ambulancepersoneel.

Omstreeks 16.40 uur is de patiënt met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Even later kon ook de helikopter weer opstijgen. De politie zette de weg tijdelijk af.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750