Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 39 km

Automobilist raakt te water bij IJzendijke

Toegevoegd: 12-01-2019, 00.08 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij de Krommeweg in IJzendijke is vrijdagavond laat een automobilist met zijn voertuig in een sloot terecht gekomen. Niemand raakte gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.15 uur. Direct werden verschillende politie-eenheden, de ambulancedienst en meerdere brandweerwagens opgeroepen. Al snel bleek echter dat de bestuurder zelf uit het voertuig had kunnen komen en dat er niemand anders betrokken was. De meeste brandweerwagens konden daarop terugkeren naar de kazerne.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland raakte de automobilist niet gewond maar is hij voor de zekerheid nog wel even gecontroleerd door de ambulancedienst. De brandweer van IJzendijke verleende nog wel assistentie. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de Renault Megane getakeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (12-1-2019 om 10:09)
ook op telefoon en alcohol gecontroleerd????
Cookie-instellingen beheren