Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Dure auto in beslag genomen vanwege witwaspraktijken

Toegevoegd: 18-01-2019, 18.08 uur
De auto van de man in Hulst.
De auto van de man in Hulst.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Vrijdagmorgen heeft de politie bij een woning in Hulst een auto in beslag genomen met een geschatte waarde van 50.000 euro. De gebruiker van de auto wordt verdacht van witwassen.


Gelet op de waarde van de auto en het vermoedelijke lage inkomen van de verdachte, is er een vermoeden dat de auto betaald is met crimineel geld. Om die reden is zijn dure auto met toestemming van de officier van justitie in beslag genomen.

Tegen de verdachte loopt een onderzoek. Met hem is een afspraak gemaakt om op het bureau een verklaring af te leggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jean Claude (19-1-2019 om 15:07)
Top actie dit! Iedereen moet weten dat misdaad niet loont. maar weet niet of het super handig is zulke dingen over iemand rond te bazuinen op het internet die u niet eens kent Marco38, voor u het zelf door hebt weet dit soort tuig precies wie u bent en waar u woont!
AD. (19-1-2019 om 14:13)
Hier is niks nieuws aan de orde want er rijden er zoveel van dit soort rond die behangen zijn met goud en dure horloges en een dikke grote auto waar een werkman alleen maar van kan dromen maar deze gasten zijn 19 of 20 en rijden daar in rond en steken naar iedereen de middelvinger op en ook zij krijgen een uitkering waarvan ze dit niet kunnen betalen.
Kees (19-1-2019 om 10:23)
Top actie!! En nu deze leeglopers helemaal leeg plukken en als een pitbull de komende jaren blijven volgen. Het zou mij niet verbazen als we hier met drugs runners te maken hebben. Het publiekelijk te kakken zetten van zulke lui bevalt mij wel :)
Marco38 (19-1-2019 om 08:27)
Top! Deze jongen is levensgevaarlijk met zijn rijstijl. Ook zie ik een paar keer per maand een parkeerboete achter zijn raam. Hier ligt hij blijkbaar niet wakker van. Ook hoor ik van mijn zoon dat hij extreem dure horloges draagt in grote steden kijken ze hier ook naar maar in Hulst?
Cookie-instellingen beheren