Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Politie wekt levenloze man in auto op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 21-10-2006, 12.15 uur
Door: Politie Zeeland

RILLAND - Omstreeks 03.46 uur vannacht kwam bij de Zeeuwse politie een melding binnen van een getuige die vertelde dat er een auto op de A58 stond waarin een man lag die geen teken van leven vertoonde.

De politie reed snel naar de A58, ter hoogte van Rilland, en zag inderdaad, bovenaan de afslag, een personenauto staan. De motor van de auto draaide en er lag een man in de bestuurdersstoel.

Na hard kloppen op het raampje en na diverse malen hard geroepen te hebben gaf de man nog geen levensteken en hierop hebben de agenten besloten om een autoruitje in te slaan.

Hierop ontwaakte de man en toen bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. De man is overgebracht naar het politiebureau in Kruiningen waar, uit een blaastest, bleek dat de man twee maal zoveel had gedronken dan is toegestaan.

De man, een 37-jarige man uit Brasschaat, verklaarde zijn auto even aan de kant van de weg gezet te hebben om een tukje te doen.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren