Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Gedetineerde ontsnapt uit ziekenhuis Goes

Toegevoegd: 29-01-2019, 10.17 uur
Gedetineerde ontsnapt uit ziekenhuis Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Uit het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes is dinsdagochtend een gedetineerde ontsnapt. De man was voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht en werd beleid door politieagenten maar wist desondanks te ontkomen.


Wanneer de man precies is ontsnapt is niet duidelijk. Volgens politiewoordvoerster Esther Boot was de man een ruimte in het ziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg binnengegaan om daar onderzocht te worden. “Vanwege de privacy gaan wij dan niet mee naar binnen”, zo legt Boot uit. Op een gegeven moment bleek echter dat de man weg was. Hierop werd een grote zoekactie gestart.

De man werd uiteindelijk rond 08.40 uur aangehouden in de buurt van het NS-station in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j (29-1-2019 om 18:35)
echt bizar dat doe je toch niet
Jose (29-1-2019 om 18:08)
zeeuw@ Deze arrestant zat niet in een huis van bewaring of gevangenis. Of, zoals U het noemt een bajes. Als U goed leest dan moet het opvallen dat de politie met deze arrestant naar het ziekenhuis is gegaan. Dus zit deze arrestant in een politiecel. Als je in een penitentiaire inrichting zit krijg je ander vervoer. Wat niet betekent dat je dan niet kunt onttrekken aan het toezicht. Bijna niets is onmogelijk nietwaar? Maar met feestjes in een bajes heeft dit niets te maken.
AD. (29-1-2019 om 15:12)
Zal zeker geen onderzoek voor zijn voeten zijn geweest denk ik.
zeeuw (29-1-2019 om 11:35)
het is toch niet tegeloven recht op privacy niks geen recht ze krijgen veel te veel ruimte feestjes bouwen roken in de bajes enz enz
Bram (29-1-2019 om 10:49)
Gelukkig was het niet zo een slimme crimineel iedereen weet dat je niet met de ns moet reizen het is te duur en nooit optijd dus geen wonder dat hij tegen de lamp liep haha
Cookie-instellingen beheren