Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na vechtpartij horecabedrijf St Maartensdijk

Toegevoegd: 23-10-2006, 10.05 uur
Door: Politie Zeeland

SINT MAARTENSDIJK - In een horecabedrijf op de Markt in Sint Maartensdijk brak vrijdag tussen 21.30 en 22.45 uur een vechtpartij uit.

Het begon nadat een 14-jarige bezoeker uit de gemeente Tholen een andere, onbekende, bezoeker uitschold die de 14-jarige daarop een klap gaf. Een 19-jarige bezoeker uit dezelfde gemeente haalde de twee uit elkaar waarbij over en weer klappen vielen.

Enige tijd later kreeg de onbekende een klap van een 18-jarige bezoeker, ook uit de gemeente Tholen, waarna deze de 18-jarige met een fles op het hoofd sloeg. Steeds meer personen bemoeiden zich met de vechtpartij. Later werd de 19-jarige op straat bedreigd door een andere onbekende man.

Deze haalde een riek uit zijn auto en zwaaide daarmee rond. De 19-jarige kon tijdig wegspringen waarna de man in zijn auto stapte en wegreed. De drie van 14, 18 en 19 jaar hebben inmiddels aangifte gedaan. Geen van de betrokkenen heeft ernstig letsel opgelopen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren